8/5/10

Diumenge 9 de maig farcit de concerts!Aquest proper diumenge
teniu uns concerts
ben diferents per a gaudir,
que us oferim
des de
Contrapunt:A les 12:00, Capella de l'Antic Hospital
III Petit Concert per a Petits Músics
És la tercera edició d'aquest concert que aplega actuacions dels més petits de la casa (fins a 7 anys). A la primera part, sentirem alguns instrumentistes: contrabaix, violoncel, violí, guitarra, flauta i piano. I a la segona part, la Coraleta ens ofereix una selecció de cançons de grans compositors: Bach, Mozart, Brahms i Bartók. Un concert deliciós! Molt recomanable.
A les 18:00, Església de Malgrat (*)
Concert Coral
Es celebren 5 anys d'agermanament Malgrat-Seynod, i ens han convidat a cantar en un concert aplegat dins els actes de celebració. En aquest cas, actuaran la Coral Contrapunt d'Adults i el Cor Jove Contrapunt, amb el següent programa:

Que tinguem sort de L.Llach
Siyahamba, Popular sudafricana
Barbara Ann de Fred Fassert , Beach Boys

Kyrie i Gloria de la Missa d'Eugène Butler (si no vareu poder assistir al concert del Cor Jove a Sant Genís, ara és l'ocasió d'escoltar un fragment d'aquesta missa, us agradarà)
Dana-dana, de Lajos Bardós

Un petit tastet coral! Al concert també hi participarà la Coral Atzavara i el Choeur d'hommes du Semnoz, de Seynod. Aquest cor d'homes oferirà un concert en solitari el proper divendres 14, a les 7 de la tarda, al Centre Cultural.
(*) El Concert estava previst a Can Campassol. Per qüestions de meteorologia, es celebrarà a l'Església.

NO HI HA EXCUSA PER A QUEDAR-SE A CASA EL DIUMENGE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada