6/5/10

La sortida a Cantonigròs

Tot i el temps inestable, una cinquantena de persones varem anar a passar el cap de setmana a Cantonigròs: l'AMPA organitzava aquesta sortida familiar amb l'excusa de visitar un museu d'instruments.
Allotjats a l'alberg de Santa Maria del Roure, l'entorn no podia ser més confortable: grans jardins, pista esportiva, parc per als més petits... i dels àpats, només la feina de parar taula i servir. El dissabte a la tarda, els qui van fer la visita al museu van tornar bocabadats -n'hi ha qui deia que era efecte de l'altitud- de veure una col·lecció tan extensa, tan sorprenent i descomunal. Com que es tractava d'una exposició privada, i no se'n podien fer fotos, cal veure-ho per creure-ho. (Hem pensat que aquesta visita s'ha de repetir cada uns pocs anys).
D'altres van preferir visitar la foradada (i de pas, remullar-se una mica amb la pluja generosa). Però al vespre tots plegats varem gaudir d'un bon sopar, barça (alguns), i caseta al final del jardí per continuar la gresca.

L'excursió del diumenge va ser fins al Santuari de Cabrera: fang i boira a tot arreu, però amb paisatges encantats que amorosien la caminada. Una bona manera de netejar la ment i posar en forma el cos...
Però encara no estàvem prou cansats! després de dinar, partidet de futbol, que això sempre agermana i fa festa. Aquí posem les nostres fotos, però si algú en té més de publicades, que ens passi l'enllaç.I per obrir les ganes de veure el museu als qui no l'heu vist... podeu llegir l'article d'en Jordi Martinez al Diari de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada