16/2/12

Concert Coral de luxe

El Cor Adoramus, de Polònia, va ser fundat l'any 1991, i en aquest temps el seu palmarès de guardons no ha fet més que anar augmentant, amb gires per Europa i una especial dedicació a la música sacra. Aprofitant la seva estada a les nostres terres, ens han demanat poder actuar amb nosaltres i ens ha fet molta il·lusió fer d'amfitrions del concert que ens oferiran aquest dissabte dia 18, a la Capella de l'Antic Hospital de Malgrat.

El Cor Jove Contrapunt els rebrà a l'inici del concert, amb un parell de cançons del seu repertori, i donant pas als d'Adoramus que, vestits amb el seu vistós uniforme de túniques (no us ho perdeu, impressionen molt!) ens oferiran el fruit del seu treball musical, dirigits per Barbara Weiser.

Acabarem el concert amb un parell d'obres conjuntes, on no hi faltarà el Cant dels Ocells, que s'han preparat especialment per aquesta ocasió.

El concert, no cal dir-ho, és d'entrada gratuïta i s'ha organitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Malgrat. No deixeu passar l'ocasió d'assistir, la qualitat dels intèrprets és impecable.


Concert Coral
coral Adoramus (Polònia)
Cor Jove Contrapunt
Dissabte 18 de febrer
18:30
Capella de l'Antic Hospital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada