19/12/13

Concerts de Nadal

Aquest dissabte, celebrem el Concert de Nadal a Contrapunt. Serà al Centre Cultural, a dos quarts de vuit del vespre, i hi participaran tots els grups corals i orquestres de l'escola.

Com a novetat, enguany hi participarà l'orquestra familiar que es va crear el cap de setmana de l'1 de novembre, en què es va realitzar la sortida "orquestra en família" i els participants van poder formar una orquestra, sense requisits previs de coneixements musicals. Com veureu si veniu al concert, el resultat va ser molt bo, i és per això que el grup participarà en el concert amb dues obres.

Si no teniu els horaris d'assaig de cada grup, els podeu descarregar aquí.

Com ja és habitual, després del concert l'AMPA de Contrapunt ens oferirà un pica-pica a la sala d'exposicions del Centre, per acabar d'arrodonir la trobada.


I diumenge... Nadales solidàries! Oferim la ja 4a edició del Concert de Nadales en benefici de Càritas Malgrat.
És un concert on hi participen les 4 corals de Contrapunt (Coraleta, Infantil, Jove i Adults), junt amb una coral convidada. Enguany vindran a cantar els nens i nenes de la Coral Infantil Refila, de Vilamajor, dirigits per l'Albert Roldán.

Us convidem especialment a aquest concert, on l'entrada és gratuïta, però podeu fer un donatiu per a Càritas Malgrat, que en aquestes dates és tan necessari per a que totes les famílies puguin tenir un Nadal digne.

Les corals que hi participen, trobaran els seus horaris d'assaig aquí.


BON NADAL i BONS CONCERTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada