16/1/08

Coral d'adults a Contrapunt


Des de l'octubre passat, un nou cor s'acull a la família coral de contrapunt: la coral d'adults. Tot començà quan, a finals del curs passat, alguns pares d'alumnes que canten a la coral d'adolescents van sentir el cuquet aquell que et rosega molt a dins quan sents un concert i, secretament, enveges ser artífex del petit miracle que és la música. De mica en mica la proposta va anar quallant i ara tenim una desena de cantaires, amb fills o no a contrapunt, però amb moltes ganes de cantar i passar-ho bé.

Sense la necessitat de tenir coneixements musicals, el cantaire que entra al cor va descobrint dia a dia els secrets que amaguen les notes i el fraseig. Comencem la sessió amb uns exercicis de preparació del cos i de la veu, i treballem un repertori musical variat, sense encasellar-nos en estils tancats.

La coral d'adults de Contrapunt assaja els dijous de 19,30 a 20,30 a la Capella de l'Antic Hospital. Disposa d'un servei de cangur per a aquelles persones que tenen fills petits, i que d'altra manera no podrien venir a l'assaig.

Si us agrada cantar i voleu formar-ne part... us esperem! No fem cap càsting (encara)!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada