17/4/09

36è Juguem Cantant a Malgrat


El Juguem Cantant és una modalitat de trobada coral dissenyada per als cantaires més petits del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, entre 4 i 7 anys. Com que són infants de curta edat, la trobada té sempre àmbit comarcal, en el nostre cas, la demarcació Maresme-Vallès Oriental. Les corals de la demarcació preparen un repertori comú que interpretaran plegades en un concert.

Però no només s'apleguen per cantar... les coraletes també participen del Juguem, un seguit de jocs i tallers que prepara la coral organitzadora per als nens i nenes que han vingut a passar el matí, jugant i cantant. Els dos darrers anys es van celebrar a Calella i a Argentona.
Al 36è Juguem Cantant que enguany es celebra a Malgrat, i que té com a amfitriona la Coraleta Contrapunt, hi assistiran 6 corals amb un total d'un centenar de cantaires:
  • L'Escarlet, de Calella. Dirigeix Gemma Ruiz
  • L'Oriola, de Sant Vicenç de Montalt. Dirigeix Maica Brecha
  • Xic Estel, de Vilassar. Dirigeix Lídia Rafanell
  • Mar de Notes, d'Argentona. Dirigeix Alícia Morales
  • Art-9, de Granollers. Dirigeix Àngels Costa
  • i Contrapunt de Malgrat. Dirigeix Núria Suñé

Les corals arribaran a les 9 del matí al parc de Can Campassol, on se'ls oferirà un esmorzar: l'Associació de Comerciants de Malgrat Centre posa la xocolata desfeta, i els pares i mares de la Coraleta Contrapunt, coques i pastissos casolans.

A les 10 faran un assaig, per posar en comú tot el treball realitzat durant el curs. Els pares i mares que han vingut d'arreu, tindran una visita guiada a Malgrat, perquè coneguin una mica més de nosaltres. I a les 11... comença el Juguem! Amb un munt de col·laboradors, inclosos els Geganters de Malgrat, farem que la canalla s'ho passi d'allò més bé i es comenci a ambientar pel concert, ja que els jocs estan relacionats amb la temàtica musical.

A les 12:30 us esperem a tots al concert! Aquest és el programa:

4 Cançons Populars Catalanes

El Ballano, versió de Josep Margarit

Els Tres Tambors, de Josep Margarit

Una Jove Pageseta, versió d'Alberto Sampablo

Una Dona Llarga i Prima, versió de Josep Guallar

Cantata La Llegenda de Sant Jordi, de Francesc Vila, sobre un text de Dolors Botines

Amb la col·laboració de Gerard Molina, Martí Garçon i Natàlia Díez al piano; Núria Robert al violí; Júlia Crosas a la flauta de bec i Mariona Regí a la flauta travessera.

Esperem tenir bones previsions de temps, però en cas de pluja, els actes es celebraran tots al ginmàs del Col·legi Vedruna (C/ del Pla, S/N).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada