4/10/09

Cor Jove, reconeixement a la feina feta


Que el Cor Jove Contrapunt s'agafi el seu treball de manera seriosa ha estat recompensat: segon premi al 4rt festival coral de Malgrat. I dels rivals, que s'han endut el primer, n'ha pogut aprendre, i així de mica en mica seguir forjant el seu camí.
El Cor Jove va fer una molt bona actuació la nit de dissabte, al concurs; malgrat obtenir el 2n premi, el jurat el va felicitar i considerà la millor la seva interpretació de la peça obligada de concurs, la cançó popular mallorquina una dona llarga i prima, harmonitzada per Baltasar Bibiloni. No ha estat cosa de tenir un bon moment: el cor ha treballat de valent, sacrificant temps i esforçant-se a donar el millor. És per això, que obtenir aquest reconeixement públic és una gran satisfacció per a tots aquests nois i noies que durant tot el curs esgarrapen hores per treballar les cançons.
El concurs no només ha estat profitós per haver guanyat un premi: també hem pogut escoltar cors de gran qualitat que fan venir ganes de cantar cada dia millor. Tant de bo aquest concurs es donés a conèixer arreu de Catalunya i en properes edicions vinguéssin més corals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada