24/3/10

Caramelles a Malgrat!!


S'acosta Setmana Santa: vacances! diran alguns. Caramelles! diem nosaltres...
Perquè tenim ganes de recuperar aquesta tradició, que a Malgrat s'ha perdut de fa molts anys.

Com hi podeu participar?

CANTANT: no patiu, és el primer any i no hi ha llistó a superar. Amb un petit repertori de cançons tradicionals que segur que coneixereu (i si no, ara és el moment), tots els cantaires disposaran d'un petit cançoner per recordar les lletres. Farem un únic assaig previ: dissabte 3 d'abril, a les 11:00 del matí, a Contrapunt. Hi pot venir tothom qui vulgui, encara que no estigui vinculat a Contrapunt. Les Caramelles són de tots.

DEMANANT UNA CARAMELLA: podeu reclamar al grup caramellaire el mateix dia, però si us voleu assegurar els cants, truqueu-nos indicant l'adreça on voleu que vinguem a cantar. Podeu fer la reserva al telèfon de Contrapunt (93 761 31 82, si surt el contestador, deixeu-ho en forma de missatge, en prendrem nota!) o al mòbil 636 394 318.

I què ens falta...? recordar que és costum oferir un donatiu al grup caramellaire (coses bones de menjar o diners), que es recullen en un cistell. A la tarda, ens farem un bon berenar!!

DIUMENGE 4 d'ABRIL (diumenge de Pasqua)
Cantada de Caramelles a partir de les 10 del matí

4 comentaris:

  1. Genial! Està molt ben pensat. Ja estic desitjant sortir al balcó de casa i escoltar alguna cançó del vostre repertori.

    ResponElimina
  2. Perquè no? si ens ho demaneu..! Si ens concreteu el carrer hi passem segur!

    ResponElimina