1/12/10

Festa Major!

Ja arriba la Festa Major de Sant Nicolau, i amb ella, totes les activitats on any rera any Contrapunt comença a fer tradició. No us ho perdeu...


CANTADA POPULAR DE NADALES

El proper divendres 3 de desembre, a les 19:30 tenim assaig a Contrapunt. És important l'assistència de tots els cantaires, perquè és el darrer assaig abans de la cantada, i no podem abaixar el llistó tan alt que varem deixar l'any passat!

Dissabte 4 de desembre, convoquem els cantaires a partir de les 18:00 a la plaça de l'Església: preneu primer un got de xocolata calenta, gentilesa de l'Associació de Comerciants, i amb la panxa contenta escalfarem una mica la veu per cantar a les 19:00 en punt.


PARADA A LA FIRA DE SANT NICOLAU

Diumenge 5 de desembre, a les 10 del matí quedem a Contrapunt per a lligar rams de vesc, que aquest any també aniran decorats amb motius musicals. És una jornada divertida, on farem xocolata desfeta (per no perdre el regust del dia abans) i un bon esmorzar per a no defallir en la feina. Tothom serà benvingut (quants més serem, abans acabarem!)

Dilluns 6 de desembre, Sant Nicolau, muntarem la parada de l'AMPA Contrapunt a la plaça Dr. Robert, a partir de les 7 del matí. Si voleu venir a fer de venedors, sereu benvinguts, i si no... us esperem com a compradors del vostre ram! S'accepten encàrrecs especials!BONA FESTA MAJOR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada