16/2/11

El Cor de la Champions


"ce sont les meilleurs équipes", comença l'himne de la Champions League, del qual només sentim, en les ocasions de partit de Champions, el mític "the chaampiooooons!". Un himne que, en francès, anglès i alemany no deixa de lloar com són de fantàstics els equips que arriben a aquesta competició.

La música està inspirada en una obra de G.F. Haendel (1685-1759), que va ser escrita per a una coronació reial, Zadok the priest. El compositor anglès Tony Britten va "remodelar" el tema, fins a tenir l'actual himne. Veiem que la música pels grans esdeveniments no canvia massa en tres segles! Aquí podeu escoltar la versió de Haendel en un casament reial actual (perquè que sigui antiga no vol dir que s'hagi deixat de tocar!)
El cas és que, en motiu de les competicions esportives infantils que la UEFA organitza arreu d'Europa, ens han demanat cantar l'himne Champions durant les finals que es celebraran a Pineda per a Setmana Santa! després de molta recerca, i un cop de mà des del SCIC, hem aconseguit una partitura amb les 4 veus, i ens posem a la feina.

El Cor Champions Contrapunt estarà format per la Coral Infantil i El Cor Jove, però també està obert a altres alumnes entre 8 i 18 anys que vulguin formar-hi part en aquest esdeveniment especial. Només heu de venir als assajos... i als concerts!

Per anar-vos preparant, podeu escoltar l'himne sencer:Els assajos seran cada dissabte, de 13:15 a 14h a Contrapunt (del 19 de febrer al 16 d'abril) i el dilluns i dimarts de setmana blanca, a les 11h del matí.

Els concerts, dimecres 20 i diumenge 24 d'abril a la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada