19/3/12

Les corals al Concurs d'Argimon

Aquest passat diumenge, el Cor Jove i la Coral d'Adults de Contrapunt han participat en un concurs de petit format, al Santuari d'Argimon (al municipi de Riudarenes). El santuari dalt d'un cingle on no hi pot haver-hi res més que el Santuari, perquè la muntanyeta no dóna per més. Per arribar-hi, hi ha un camí de sorra costerut i amb uns quants revolts... i l'últim tram s'ha de fer a peu, pujant unes escales de troncs i pedra.

El concurs està pensat per recaptar fons, a través de les inscripcions de les corals, del servei de bar i fins i tot la rifa d'una panera, i amb això poder reparar la teulada del santuari, que encara és la original de quan es va construir (i ja fa uns quants segles...).

Com a inconvenients, el de cantar a l'aire lliure al mig de la muntanya i sense sonoritzar (subtileses fugit), amb el piano connectat a l'equip de so del grup d'havaneres que actuava en acabar el concurs (...) , i que l'escenari fos una escala de menys de dos metres d'ample, però amb mooolts graons. El fet de no poder cantar en interior va fer minvar molt la qualitat de totes les actuacions, però agafem-ho amb alegria: el Con Jove es va emportar el premi del públic i la copa de finalista en la seva categoria, i la Coral d'Adults el primer premi de la seva. A més a més, la panera que es sortejava va recaure en una acompanyant nostra, o sigui que tothom va marxar d'Argimon amb alguna cosa.

I si més no, hem conegut un lloc singular ben a prop de casa, i una gent que organitzen coses el millor que poden, per millorar les que tenen.

1 comentari:

  1. Ei, moltes felicitacions. Estem la mar de contents pel vostre èxit. Endavant !!!
    Carles i Eva

    ResponElimina