4/12/13

Festa Major d'hivern!

Ja arriba la festa major de Malgrat! El dia 6 de desembre és Sant Nicolau, i durant el matí podreu visitar les parades del tradicional Mercat de Sant Nicolau, als carrers de Malgrat centre. L'AMPA de Contrapunt torna a posar parada per vendre vesc i altres plantes ornamentals nadalenques, aquest any amb uns rams molt bonics que varem estar elaborant el passat diumenge. Perquè podeu veure quina feinada (però què bé ens ho varem passar, amb esmorzar inclòs), us deixem un muntatge de vídeo de l'Àlex Llobera:
Aquests bonics rams els trobareu a la parada que estarà a la plaça del Dr. Robert (just abans de la plaça de la Barretina). Els beneficis obtinguts de la venda seran destinats a activitats per a les famílies, tallers musicals, material per als nens i nenes... No oblideu passar-vos-hi després d'anar a veure la cercavila dels gegants!


I el dissabte 7, a les 11:30 del matí, tenim una altra trobada musical, aquesta més sonora (bastant més): la 1a trobada de bateries de Malgrat, organitzada per l'Albert Mallorca, el nostre professor de bateria. Hi participaran 4 colles de diables, més un munt de bateries individuals que ens oferiran un espectacle conjunt de ritme espectacular. No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada