8/5/14

Cap de setmana de corals

El proper cap de setmana, dues de les nostres corals oferiran concerts arreu del Maresme: el dissabte 10, la Coral Contrapunt Infantil es desplaçarà fins a Vilassar de Dalt, on acollits per la coral Xic Estel faran un concert conjunt amb repertori comú. Hi podrem sentir cançons que ja són un clàssic, com la tradicional Siyahamba, la Cançó de Bres per a una Princesa Negra, Ngai Wie, i els cànons Quan l'Estelada i Ho Taru Koi. També cantaran per primera vegada en públic la Cançó del Blat, de Gustav Holst, el compositor anglès conegut per la seva obra simfònica Els Planetes.

El concert es celebrarà a les 7 de la tarda, a l'Aula de Música de Vilassar de Dalt  (parc de can Rafart).
I el diumenge... torn per al Cor Jove Contrapunt, que està convidat al Concert de Primavera que anualment celebra la Coral l'Amistat, de Premià de Mar.

En un concert compartit amb l'Amistat, el Cor Jove interpretarà un parell d'obres del compositor hongarès Lajos Bardos: Cantemus! i Dana-dana; també ens oferirà el Madrigal, de Cristòfor Taltabull, i alguna obra més lleugera, com el Jubilate Deo de l'italià Manolo Da Rold, o la Bohemian Rapsody de Queen.

Podeu assistir al concert a les 19h, a la capella de La Salle de Premià de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada